Laddar annons
19 Nov, 2008

Hälsning från restaurangskolan

Så var kursen slut. Efter att ha lärt känna 16 elever under en termin är det med viss sorg jag konstaterar att det blev inte roligare än såhär, finito. Och vi har haft roligt, samtidigt som eleverna varit flitiga och ansvarfulla med hemuppgiften de fått: kombinera mera kan man säga att det gått ut på.

Hur det gick för dem? Mycket bra och som lärare hoppas man förstås att intresse skapats och tänk så glad jag blev när Emil föreslog kombinationen halvtorr sherry och en snitt på kavring med bland annat sill och äpple. Vi testade hans förslag på avslutningsdagen och det smakade fantastiskt ihop. Att koncentrationen sen inte håller mer än högst tio minuter är något som hör till och så härligt att då höra skämten och skratten, det har varitit uppiggande och jag kommer sakna det. Så, nu är de på väg och visst finns både skaparlust och glädje i mat och dryck hos de riktigt unga. Som hos detta härliga gäng från Rudbeck i Sollentuna. We will meet again!

Och, han som ligger ner är Emil!