Grekiska olivolja och andra produkter

Favoritmarkera

Nyligen höll jag en olivoljeprovning. Vid tillfället när inköp av oljor skulle göras hittade jag inga grekiska oljor att tala om. I den ena butiken, därtill välsorterad enligt dem själva, fanns faktiskt inte en enda. Vad anledning är eller om det helt enkelt bara var en olyckig tillfällighet vill jag inte spekulera i men i sökande efter bakgrundsinfo på nätet kom en trevlig sida upp. Grekland.gr heter sidan där man kan beställa allt från nötter, till olja som att du kan hitta inormation om sevärdheter, resetips och boende. På bilden visas pistagenötter. Enjoy!

Lästips: Olivolja på många sätt

Lämna ett svar

  1. Anneli
    5 februari 2011

    Hej!
    Hos oss kan du hitta både vår egen”EviMeria” Extra Virgin Olivolja vilken vi själva producerar från egna odlingar samt andra oljor från Kalamata trakter.