Laddar annons
20 Sep, 2009
Uppdaterad:
6 Sep, 2023

Konkurrent till Systembolaget lovar hemkört

Få ditt vin hemlevererat! Bara det är verkligen toppen och vem vill inte slippa släpa på buteljer i fula påsar som dessutom är "dyra" (ja, faktiskt-jag tycker det och därför har jag alltid med mig min egen). Men, ska sägas att den egentliga anledningen är att Systembolaget tjänar mycket pengar på sina påsar och jag gillar inte själva upplägget. Vem har inte beklagat sitt egna usla omdöme över den dåliga tajmingen att gå till bolaget en fredag eftermiddag och inse att vinet jag söker inte finns i just den butik man befinner sig i eller än värre, det är slut. Därför väljer jag något annat, som jag egenligen inte var ute efter och efter det står jag dessutom i kö för att betala (självklart-betala)...är jag ensam, nej knappast.

Läs här, nytt företag, nya grepp och hemkört. Vad är haken, vet någon? Kommentera gärna nedanstående pressutskick.

EUROPEANWINESTORE.COM – VINLEVERANTÖREN SOM TAR UPP KAMPEN MED SYSTEMBOLAGET
EUROPEANWINESTORE.COM är den nya vinleverantören som på allvar tagit upp kampen med Systembolaget om privatkunderna. I en tid när vi väntar oss att allt går att beställa och levereras snabbt och enkelt har EUROPEANWINESTORE.COM öppnat upp en nätvinbutik som saluför flera hundra viner, kända och okända som levereras hem till dörren.

 

European Wine store är också billigare än Systembolaget visar en prisjämförelse. Förutom mer traditionella viner som Chablis och Bourdeaux samt Champagne och Chianti har EUROPEANWINESTORE.COM öppnat dörren för trendviner med helt andra etiketter och mängder än vi varit vana vid – tack vare att vi slipper ta hänsyn till Systembolagets hårda regler kring utformning av etiketter och inköpsrutiner.  Du kan nu få hem vinerna för helgmiddagen, festen eller som present till någon bara genom att gå in på nätet och lägga din beställning. Enklare kan det inte bli.