Take away – nytt koncept i krogtäta Gamla stan
TAKE AWAY. Stockholms mest krogtäta stadsdel, Gamla stan ekar öde lördagen 28 mars. Take away från finrestaurangen konkurrerar på lika villkor med pizzerian
TAKE AWAY. Stockholms mest krogtäta stadsdel, Gamla stan ekar öde lördagen 28 mars. Take away från finrestaurangen konkurrerar på lika villkor med pizzerian
KROGRECENSION: Restaurang Copine på Östermalm bjuder på medelhavsdoftande rätter som andalusisk getost, gnocchi och katalansk salami. Vinerna är från hela världen.
KROGRECENSION: The Old Smokehouse i Stockholm tar den amerikanska bbq-traditionen till nya höjder med svenskt rökhantverk: ved.
KROGRECENSION: Kaffe- och vinbaren Savant Bar på Tegnérgatan i Stockholm fokuserar på naturviner och vegetariska rätter. Just nu är grekiska viner populära.
KROGRECENSION Libanesiska restaurangen Oummi i Gamla stan serverar välbalanserade mellanrätter som flankbiff, vete-itch, kryddiga räkor parat med lätta röda eller generösa vita.
Corvina Enoteca delar ett av sina bästa recept. Pappardelle alla Capricciosa smakar så läckert och gott på plats i vinbaren att man vill laga rätten hemma.
KROGRECENSION. Vinbaren Corvina Enoteca i Gamla stan erbjuder mat och musik i en ljuv kombination. Vinet Vette till rätten Mousse Di Parmigiano är Nirvana.
Bistron Café Colette i Stockholm serverar klassiker som moules marinières och foie gras – även vinerna har en fransk brytning. Krogrecension av Vinbanken.