Vin till rödvinsbräserad älgbog
Vin till rödvinsbräserad älgbog. Vinlandet Sydafrika står utan tvekan näst på tur när ekologi lyfts fram. Frågan är om de inte är världsledande.
Vin till rödvinsbräserad älgbog. Vinlandet Sydafrika står utan tvekan näst på tur när ekologi lyfts fram. Frågan är om de inte är världsledande.
Recept på den italienska klassikern saltimbocca fast på ett nytt, svensk sätt - lagad med viltkött.
Passa på att laga och njut av vilt när det är höst. Vinet är rött, från Crozes-Hermitage och EKO-certifierat.
Välj kraftfulla röda viner som kan möta smakrika kötträtter med svamp. Bra passar vinerna från Rhônedalen!
Imponera på middagsgästerna med saftig anka. Fantastiskt gott och i det här receptet även laktosfritt.
Njut av skogens råvaror till festligare som vardagsmiddag. Vin till viltskav är vitt, kanske ett oväntat val, kommer från Sydafrika och har EKO-certifiering.
Har fallit för det röda, smakrika vinet från Crozes-Hermitage. Med den nästan bärsöta tätheten är smaken kraftfull, ung och personlig, å andra sidan sammetslen, mjuk.
Vin till vilda Wallenbergera är det snyggt muskulösa brunellovinet Poggio Nero. Kocken, jägaren och kokboksförfattaren Anders Levén har uppgraderat den svenska klassikern med smak av vilt.